rus

Марко — заслуженный мастер Эстонского плаката. У него впечатляющие и запоминающиеся работы. Тонкий юмор. Его особый ход — это мириады мелких деталей. Будь то линии или мелкие точки, или просто небольшие графические элементы. Марко — выдающийся представитель Таллиннского плакатного стиля.

 


est (google translate)

Marko on lugupeetud Eesti plakatikunstnik. Tal on muljetavaldav ja meeldejääv töö. Hea huumorimeel. Tema stiili iseloomustavad lugematud pisidetailid. Olgu need jooned või väikesed täpid või lihtsalt väikesed graafilised elemendid. Marko on Tallinna plakatistiili särav esindaja.

 


eng (google translate)

Marko is an honored master of the Estonian poster. He has impressive and memorable work. Subtle humor. His special move is a myriad of small details. Whether it’s lines or small dots, or just small graphic elements. Marko is an outstanding representative of the Tallinn poster style.

 

Review: Dmitri Makonnen
Original: https://t.me/posterreview/376


Tags