rus

Мария — дизайнер, иллюстратор, плакатист. Её работы яркие, с сильными и красивым иллюстрациями. Композиционно основаны на пятне, с интересным сюжетом или метафорой, раскрывающей тему события. Мария — амбассадор регги музыки в мире плакатного дизайна.


est (google translate)

Maria on disainer, illustraator, plakatikunstnik. Tema tööd on säravad, tugevate ja kaunite illustratsioonidega. Kompositsiooniliselt võttepõhiselt, huvitava süžee või metafooriga, mis avab sündmuse teema. Maria on reggae-muusika saadik plakatikujunduse maailmas.


eng (google translate)

Maria is a designer, illustrator, poster artist. Her work is bright, with strong and beautiful illustrations. Compositionally based on a spot, with an interesting plot or metaphor that reveals the theme of the event. Maria is an ambassador of reggae music in the world of poster design.

Review: Dmitri Makonnen
Original: https://t.me/posterreview/1054


Tags