est (google translate)

Disainer João Faria stuudio. Drop stuudios on palju eredaid plakateid, mis põhinevad tekstiga töötamisel: deformatsiooniefektid, katsetused käsitsi kirjutatud stiilidega, paigutus graafilisele objektile. + Väikesed graafilised metafoorid, mis oskuslikult rõhutavad tõhusaid pealdisi.


eng (google translate)

Studio of designer João Faria. Drop studio has a lot of bright posters based on working with text: deformation effects, experiments with handwritten styles, placement on a graphic object. + Small graphic metaphors that skillfully emphasize effective inscriptions.


rus

Студия дизайнера Жоау Фариа. У студии Drop много ярких плакатов, построенных на работе с текстом: деформационные эффекты, эксперименты с рукописными стилями, размещение на графическом объекте. + Небольшие графические метафоры, мастерски подчеркивающие эффектные надписи.


Review: Dmitri Makonnen
Original: https://t.me/posterreview/1229


Tags