est (google translate)

Milton Glaseri tugevusteks on graafika ja meeldejäävad lakoonilised lahendused. Ta leiab meisterlikult oma visuaalsele sõnumile suurejoonelise käigu. Glaser on enim tuntud “I love New Yorki” logo poolest. Klassikaline Ameerika plakatidisainer.


eng (google translate)

The strengths of Milton Glaser is graphics and catchy laconic solutions. He masterfully finds a spectacular move for his visual message. Glaser is best known for the “I love New York” logo. Classic American poster designer.


rus

Сильная сторона Милтона — это графика и цепляющие лаконичные решения. Он мастерски находит эффектный ход для своего визуального послания. Нам Глэйзер больше всего известен логотипом “Я люблю Нью-Йорк”. Классик американского плаката.


Review: Dmitri Makonnen
Original: https://t.me/posterreview/45


Tags