rus

Эрхард — один из самых известных немецких плакатистов. Заслуженный классик. Его работы чудесным образом напоминают плакаты всех его современников. Эрхард виртуозен в совершенно разных стилистиках и жанрах и восхищает своей многогранностью.

 


est (google translate)

Erhard on üks kuulsamaid Saksa plakatikunstnikke. Austatud klassik. Tema tööd meenutavad imekombel kõigi tema kaasaegsete plakateid. Erhard on virtuoos täiesti erinevates stiilides ja žanrites ning rõõmustab oma mitmekülgsusega.

 


eng (google translate)

Erhard is one of the most famous German poster artists. Honored classic. His works miraculously resemble the posters of all his contemporaries. Erhard is a virtuoso in completely different styles and genres and delights with his versatility.

 

Review: Dmitri Makonnen
Original: https://t.me/posterreview/286


Tags