rus

Сандро — скорее иллюстратор, который делает плакаты. В иллюстрации у него узнаваемый ретро стиль, имитирующий аэрографию. В плакатах — современная стилизация под культуру 70-х. Работы собраны с хорошим вкусом и выдержаны в заданной стилистике.

 


est (google translate)

Sandro on pigem illustraator, kes teeb plakateid. Illustratsioonil on tal äratuntav retrostiil, mis imiteerib aerograafiat. Plakatid näitavad 70ndate kultuuri kaasaegset stiliseerimist. Teosed on kogutud hea maitsega ja kujundatud etteantud stiilis.

 


eng (google translate)

Sandro is more of an illustrator who makes posters. In the illustration, he has a recognizable retro style that imitates airbrushing. The posters show a modern stylization of the culture of the 70s. The works are collected with good taste and designed in a given style.

 

Review: Dmitri Makonnen
Original: https://t.me/posterreview/364


Tags