rus

Барри делает шикарные и невероятно филигранные плакаты. Все они нарисованы от руки. Включая надписи в разных стилях, каллиграфию и великолепные кельтские узоры. Это плакаты-картины, в которых невооруженным глазом видно, сколько времени и мастерства вложено в каждую деталь. 

 


est (google translate)

Barry teeb šikke ja uskumatult filigraanseid plakateid. Kõik need on käsitsi joonistatud. Sealhulgas erinevates stiilides kirjad, kalligraafia ja uhke keldi kujundus. Tegemist on plakatimaalidega, millel on palja silmaga näha, kui palju aega ja oskusi on igasse detaili panustatud.

 


eng (google translate)

Barry makes chic and incredibly filigree posters. All of them are hand drawn. Including lettering in different styles, calligraphy and gorgeous Celtic designs. These are poster-paintings in which you can see with the naked eye how much time and skill has been invested in every detail.

 

Review: Dmitri Makonnen
Original: https://t.me/posterreview/472


Tags