rus

Ханс Кристиан — интересный норвежский дизайнер. Виртуозно придумывает буквы необычных форм, которые затем использует в плакатах. Также он великолепно работает с однородными композициями, делая из них потрясающие иллюстрации.

 


est (google translate)

Hans Christian on huvitav Norra disainer. Ta mõtleb meisterlikult välja ebatavalise kujuga tähti, mida seejärel plakatitel kasutab. Ta töötab suurepäraselt ka homogeensete kompositsioonidega, muutes need vapustavateks illustratsioonideks.

 


eng (google translate)

Hans Christian is an interesting Norwegian designer. He masterfully invents letters of unusual shapes, which he then uses in posters. He also works great with homogeneous compositions, making them stunning illustrations.

 

Review: Dmitri Makonnen
Original: https://t.me/posterreview/640


Tags