rus

Много знаменитых плакатов замешаны этим Миксером, он же Эрих. И не часто встретишь тех, кто может так закрутить и изогнуть буквы. Его прекрасные работы стали ориентиром, критерием хорошего вкуса для многих графических дизайнеров и повлияли на их стили.

 


est (google translate)

Selle Mikseri ehk Erichiga on seotud palju kuulsaid plakateid. Ja te ei kohta sageli neid, kes suudavad tähti niimoodi väänata ja painutada. Tema peenest tööst on saanud paljude graafiliste disainerite võrdluspunkt, hea maitse kriteerium ja mõjutanud nende stiile.

 


eng (google translate)

Many famous posters are involved with this Mixer, aka Erich. And you don’t often meet those who can twist and bend letters like that. His fine work has become a reference point, a criterion of good taste for many graphic designers and influenced their styles.

 

Review: Dmitri Makonnen
Original: https://t.me/posterreview/868