rus

Луиc — замечательный графический дизайнер и иллюстратор. У него сильная и ответственная гражданская позиция. В его работы всегда вложена сильная идея. И эта идея превосходно графически обыграна и подана так, чтобы вызывать яркий эмоциональный отклик.

 


est (google translate)

Louis on hämmastav graafiline disainer ja illustraator. Tal on tugev ja vastutustundlik kodanikupositsioon. Tema töösse on alati investeeritud tugev idee. Ja see idee on suurepäraselt graafiliselt mängitud ja esitatud viisil, mis kutsub esile elava emotsionaalse reaktsiooni.


eng (google translate)

Louis is an amazing graphic designer and illustrator. He has a strong and responsible civic position. A strong idea is always invested in his work. And this idea is excellently graphically played up and presented in such a way as to evoke a vivid emotional response.

Review: Dmitri Makonnen
Original: https://t.me/posterreview/1012


Tags