rus

Александр — мастер графического дизайна, его знаменитые обложки журналов актуальны и сейчас. Так же его работы в плакатном дизайне не менее интересны. В основном они построены на сильном визуальном образе и остроумной идее.


est (google translate)

Aleksander on graafilise disaini meister, tema kuulsad ajakirjade kaaned on aktuaalsed ka tänapäeval. Samuti pole vähem huvitav tema töö plakati kujundamisel. Põhimõtteliselt on need üles ehitatud tugevale visuaalsele kuvandile ja vaimukale ideele.


eng (google translate)

Alexander is a master of graphic design, his famous magazine covers are still relevant today. Also, his work in poster design is no less interesting. Basically, they are built on a strong visual image and a witty idea.

Review: Dmitri Makonnen
Original: https://t.me/posterreview/1144


Tags